Bidra privat

Bidra privat

Ge en gåva

Med din gåva gör du en viktig insats för barnen på Shree Durga Bhagwati Primary School i Nepal. Du är med och bidrar till att barnen får hälsovård, utbildning, mat och en bättre skolmiljö.

Att ge alla barn på skolan ett mål mat per dag kostar ca 170 000 kronor per år. Skolavgiften (inkl. läroböcker och skolmaterial) ligger på ca 270 kronor per barn och månad. Skolkläderna kostar ca 225 kronor per barn och år.

Varför inte ge bort en gåva (ex. en julklapp eller födelsedagspresent) som gläder fler än bara mottagaren?

Alla bidrag är välkomna! Varje krona gör skillnad!  Sätt in ditt bidrag på Children in Focus bankgirokonto 190-6478  Ange ditt namn så att vi vet vem bidraget kommit ifrån. Du kan också swisha till 1231896331.

Gåvobevis

Skänker du en gåva på 500 kronor eller mer så får du ett gåvobevis med ditt namn. Du kan också ge ett bidrag till Children in Focus i gåva till någon annan. Då sätts den personens namn på gåvobeviset i stället.

För att få ett gåvobevis måste du  kontakta oss och meddela vilket namn det ska stå på gåvobeviset samt till vilken adress det ska skickas.

Lättast når du oss per e-mail på: info@childreninfocus.se

 

Vill du ha inbjudningar till våra utställningar och andra event samt få det årliga nyhetsbrevet? Skicka då din e-mail adress till oss på info@childreninfocus.se.

 

Tack för din omtanke och ditt stöd till barnen!

 

Kommentera