Företag som vill bidra

Företag som vill bidra

Företag kan bidra på flera olika sätt, bli företagsvän eller ge en företagsgåva alternativt köpa en tavla eller hålla en fotoutställning. Oavsett hur ni väljer att stödja oss så gör ni en viktig insats för barn i världen. Ni är med och bidrar till att barn får ett bättre liv och att de vågar tro på framtiden.

Bli företagsvän

Som företagsvän stöder ni oss årsvis, i minst tre år.  Beloppet ni skänker per år ska uppgå till  3000 kronor eller mer. Som tack för er insats får ni ett gåvobevis och företagets logga publicerat här på vår hemsida under rubriken Våra givare. Ju högre belopp ni skänker ju högre upp på sidan placeras er logga. Ni får även en dekal som ni kan använda i marknadsföringskampanjer. Texten på dekalen lyder "Vi stödjer Children in Focus 2015". Dekalen kan exempelvis placeras på er egen hemsida och i era e-mail signaturer. Ni kan därmed stolt visa era anställda och kunder att ni är med och bidrar till en bättre värld.

Ge en företagsgåva

Stöd Children in Focus arbete för världens barn genom att ge en företagsgåva. Alla gåvor oavsett storlek är lika viktiga och välkomna. Ni kan enkelt sätta in pengar på vårt bankgirokonto 190-6478. Eller kontakta oss om ni vill få en faktura.

Om er gåva uppgår till 3000 kronor eller mer erhåller ni ett gåvobevis och får ert företags logga presenterad under rubriken Våra givare här på hemsidan.

Köp en fototavla

Ni kan också köpa en tavla (se mer under Galleri) som ni kan sätta upp på lämplig plats på företaget. Till denna får ni då en skylt på vilken det framgår att ni stöder Children in Focus. Självfallet kan ni vara med och utforma skylten så att det passar era behov och önskemål. Bilderna går att beställa i flera olika format och kan även tryckas på olika material. Mest populärt har hittills varit att dra upp bilderna i större format och montera dem på plexiglas. De flesta bilder går också att få i svartvitt. För mer information om format, material och priser kontakta oss på info@childreninfocus.se

Håll en fotoutställning i era lokaler

Är ni intresserade av att ha en fotoutställning i era egna lokaler så kan vi självklart diskutera förutsättningarna för det. Ni får då vara med och välja vilka bilder ni i så fall önskar hänga och i vilket format. Vi tillhandahåller skyltar till alla tavlor. På skyltarna framgår tavlans namn och en kort beskrivning av bilden. Vi tillhandahåller även informationsblad om Children in Focus och utställningen. Kontakta oss på info@childreninfocus.se för att prata vidare om hur en eventuell utställning skulle kunna se ut.

Hör av er till oss och berätta på vilket sätt ni önskar stödja Children in Focus verksamhet. Tillsammans diskuterar vi fram den lösning som passar er bäst.

Ni når oss lättast på info@childreninfocus.se

Tack för er omtanke och ert stöd till barnen!

Kommentera