Styrelsen

Styrelsen

 

IMG_2716

Ordförande Anna Idegren Rydh

Jag har en examen i beteendevetenskap och gedigen erfarenhet från personalområdet. Bland meriterna finns bl.a. att ha varit utbildningsansvarig på Volvo i Göteborg och nordisk personalchef för ett IT-konsultbolag.

 Jag är också diplomerad och certifierad coach och har drivit eget bolag och arbetat som konsult i mer än 10 år.

Jag var med på den första resan till Nepal och Bhutan 2012 och är en av eldsjälarna i förarbetet och grundandet av Insamlingsstiftelsen Children in Focus. Sedan dess har jag suttit i styrelsen och är kommunikationsansvarig.  Jag är också vår fotograf och den som tar flertalet av våra bilder. För fotosmakprov, se vårt galleri.

IMG_2819

Sekreterare och kassör Eva Södersteen

Jag är ekonom, certifierad coach, företagsmentor och styrelseledamot med mer än 20 års erfarenhet av resultatorienterat ledarskap och förändringsarbete inom finanssektorn.  Jag har en gedigen erfarenhet från affärsutveckling, fusionsarbete, att göra affärer i låg och högkonjunkturer och att leda och utveckla människor under dessa förhållanden.

Jag var med på den första resan till Nepal och Bhutan 2012 och är, tillsammans med Anna, en av eldsjälarna i förarbetet och grundandet av Insamlingsstiftelsen Children in Focus. Jag har sedan dess suttit i styrelsen och är ansvarig för vår ekonomi och administration. Jag sköter också kontakten med alla myndigheter och ser till att redovisning och administration fungerar.

 

IMG_8369 3.45.08 PM

Ledamot Robert Idegren

Kommentera